torsdag 16 mars 2017

Skansen

Hej!

Under vecka 13 och 14 kommer alla sjuor på S:t Olof att åka till Skansen. Vi gör detta för att lära oss saker utanför skolan, öva samarbetsförmåga och stärka gruppkänslan.


Följande datum åker de olika klasserna: 

7a torsdag 6/4
7b måndag 3/4
7c onsdag 5/4
7d tisdag 4/4
7e onsdag 29/3
7f torsdag 30/3

Information

  • Eleverna får lunch från skolan med sig, men om någon vill ha med pengar eller extra matsäck så går det självklart bra. Det kommer dock inte att finnas tid/möjlighet för eleverna att åka iväg från Skansen under dagen, så eventuella matinköp sker på området.
  • Vi samlas 08.15 för avprickning på vid busstorget i Sigtuna och åker med skolans busskort (buss575) tillsammans till Märsta för att sedan fortsätta mot Stockholm. Om man bor nära Märsta och därför vill ansluta där istället för i Sigtuna går det jättebra, vilket då blir kl. 08.45 istället.
  • Vi åker hem från Skansen vid 13-tiden och räknar med att vara tillbaka i Sigtuna senast 15.00. Om någon elev ska avsluta skoldagen på Skansen måste vi få ett skrivet intyg senast tre dagar innan avfärd. Du hittar dokumentet Intyg Skansen i högermenyn under Viktiga länkar Annars följer man med till Sigtuna/Märsta. Om vi inte har hört något då så förutsätter vi att vi tar med samtliga elever hela vägen tillbaka.

Om något är oklart- kontakta klassens mentorer.

Vi ser fram emot en trevlig dag med klassen!

Mvh Arbetslag år 7


Bildkälla: By Holger.Ellgaard (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar